OVER ONS

Welkom bij GildingGold, een toonaangevende verkoper van bladgoud in Nederland.

Met jarenlange ervaring in de industrie hebben wij ons gepositioneerd als een vertrouwde bron voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige bladgoudproducten en professionele expertise.

Of u nu een professionele kunstenaar bent die werkt aan een meesterwerk of een doe-het-zelver die een decoratief project uitvoert, wij hebben de kennis en het assortiment om u te helpen bij elke stap van uw creatieve proces.

Onze producten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We bieden een breed scala aan opties, van bladgoud maten.

Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw project.

Bij ons bedrijf draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Of u nu een kleine of grote bestelling plaatst, wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft. Wij zijn trots op ons vakmanschap en wij geloven dat onze passie voor bladgoud duidelijk te zien is in elk aspect van ons bedrijf.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw project, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij uw behoeften en vragen. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen als uw bron voor hoogwaardige bladgoudproducten en expertise.